Martijn de Jong - Tennekes
marktonderzoek, advies en communicatie


Analyse

Wat ik al jaren met plezier doe en waar ik goed in ben is analyseren: financiƫle analyses, risico analyses, benchmarking, sectoronderzoek, impact analyses enz. Hiermee heb ik bijvoorbeeld bijgedragen aan triple-A ratings van de Rabobank en het Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). Meso Onderzoek staat voor een degelijke uitvoering van analyses en voorziet daarmee in een solide basis voor uw strategie en de externe exposure van uw bedrijf.

Advies

Ik heb veel ervaring met markten die in beweging zijn. De grote dynamiek van de financiƫle markten en de vele voorgenomen en geadviseerde veranderingen van de Nederlandse woningmarkt zijn mij niet vreemd. Het inspelen op veranderingen vereist zicht op de werking van markten. Dat is een belangrijke kracht van Meso Onderzoek.

Exposure

Niet alle onderzoeksresultaten lenen zich voor externe exposure. De impact van een onderzoek is mede afhankelijk van de boodschap die aan de analyse uitkomsten wordt verbonden. Het formuleren van een duidelijke boodschap is waar ik me op richt.